Sandøvej 8, 8700 Horsens
+45 7021 1210

10 tips til succes med at implementere online ordrestyring

10 tips til succes med at implementere online ordrestyring – fra nussede papirlapper til strømlinede, digitale processer

Vil du gerne i gang med at udnytte de nye teknologier og opnå de besparelser og effektiviseringer, du hører så meget om? Så får du her en tjekliste til at komme godt i gang og få medarbejderne med på jeres digitale eventyr.

Som servicevirksomhed eller håndværker er der penge at spare på at optimere og automatisere processerne i virksomheden. Med online ordrestring gør du livet nemmere for administration og økonomiafdeling – og for medarbejderne i marken. Samtidig styrker du virksomhedens kundeservice, fordi I kan trække servicerapporter og dokumentation ud af systemet. Ordrestyrings app’en gør, at I slipper for krøllede timesedler, glemte registreringer og forsinkede fakturaer.

Det er nemt for os at sige, at du kan optimere din forretning og skabe mere effektive arbejdsgange og processer med vores serviceløsning. For det kan du! Det er dog ikke nok at købe en digital ordrestyrings app – du skal have medarbejderne med for at få succes med digitaliseringsprocessen. Det er dine medarbejderes nysgerrighed og motivation, der skal bære digitaliseringen igennem.

Derfor har vi samlet ti tips til dig, der skal i gang med at implementere online ordrestyring.

  1. Inddrag medarbejderne fra begyndelsen og fortæl de, hvorfor I indfører online ordrestyring – og hvad fordelene er.
  2. Digitalisering handler ikke kun om et smart værktøj til online ordrestyring, men også om nye arbejdsgange og nye vaner. Husk at tænke de nye arbejdsgange og processer igennem sammen med medarbejderne, så de får indflydelse – og dermed ejerskab til de nye arbejdsmetoder.
  3. Undervisning af medarbejderne skal tilpasses den enkelte og dennes it-niveau. Giv tid til spørgsmål og individuel træning.
  4. Vis de kørende medarbejdere, at de sparer tid og irriterende dokumentation med den elektroniske timeseddel, hvor de hurtigt og nemt kan registrere deres arbejdstid.
  5. Giv medarbejderne tid til at eksperimentere med arbejdsseddel app’en. Mennesker lærer bedst ved at afprøve tingene i praksis.
  6. Det skal være tydeligt, at den tid, medarbejderne sparer ved at lave digital timeregistrering, kan bruges til sjovere opgaver.
  7. Tag medarbejdernes eventuelle indvendinger alvorligt, så de føler sig hørt og ikke får trukket de nye værktøjer ned over hovedet.
  8. Ledelsen skal gå forrest i digitaliseringsprocessen, og forandringerne skal forankres organisatorisk i hele virksomheden.
  9. Invester i digitale løsninger, der er intuitive og nemme at bruge. Løsninger som faktisk gør medarbejdernes hverdag nemmere og ikke mere kompliceret.
  10. Giv tid og rum til at eksperimentere og lave fejl.

Blog