Det har aldrig været nemmere og hurtigere at rette fejl i produktionen – gælder det også hos jer?

Det har aldrig været nemmere og hurtigere at rette fejl i produktionen – gælder det også hos jer?

Ofte medfører det lange nedetider, når der opstår problemer på en maskine – ikke fordi fejlen på maskinen er særlig alvorlig eller tager lang tid at fixe, men fordi processen med at skaffe den nødvendige support er unødvendigt besværlig og tidskrævende.

Hvor lang tid står jeres produktion stille, når en enkelt operatør oplever problemer med sin maskine? Sandsynligvis længere tid, end du forestiller dig… Og det er dyrt…

REEFTvisual hjælper produktionsoperatørerne til at fokuser på det, som de er bedst til – at producere. De bruger REEFTvisual som deres daglige værktøj til at starte og afslutte produktionsordrer, del-færdig-melde og færdig-melde og til at indberette, hvorfor de har problemer i produktionen…
Og nu kan REEFTvisual også bidrage til, at de lynhurtigt kan få support på fejl på maskinerne.

ANDON betyder lampe

Kender du udtrykket Andon? Ellers kan Wikipedia hjælpe dig:

”Andon er en fremstillingsbetegnelse, der refererer til et system til at underrette ledelse, vedligeholdelse og andre medarbejdere om et kvalitets- eller procesproblem. Alarmen kan aktiveres manuelt af en arbejder ved hjælp af en pullcord eller knap eller kan aktiveres automatisk af selve produktionsudstyret.

Andon er japansk og betyder lampe. Og Andon er en ny funktion i REEFTvisual, som gør, at operatøren hurtigt og nemt kan trykke ”Andon” på sin skærm.

Og gøre opmærksom på, hvilken support, der er brug for: Han eller hun vælger ”jobtype” og angiver om der er tale om et ”Akut tilkaldejob” eller et ”Normalt tilkaldejob”. Operatøren kan også vælge, at supporteren skal have en SMS om problemet.

Supporterne har deres egen jobliste

Med REEFTvisual kommer produktionen i centrum og alle serviceafdelinger kan supportere produktionen, så den kører mest glidningsløst. Supporterne har deres egen supervisor-liste, som de har adgang til på computere, tablets og mobiltelefoner.

Supporterne melder ind på ”Tilkalds-jobbene”, og operatørerne kan med det samme se, at nogen tager hånd om deres ”Tilkald”.

”Andon-funktionen” gør, at det er nemmere for supporten at prioritere opgaverne, så de kritiske problemer bliver løst først. Operatørerne har nemmere ved at tilkalde den rigtige hjælp – og er sikre på, at nå supporten hurtigt. Alt sammen medfører det, at den rigtige hjælp kommer frem hurtigere, og maskinerne står mindre stille.

Vil du høre mere om den nye funktionalitet i REEFTvisual – så tag fat i Claus Ransborg på 28 77 99 77 eller CR@reeft.dk

Blog