Hvordan bruger du de mange data, du kan trække ud af dit produktionsapparat?

23. januar 2019 deltager REEFT på et seminar om online overvågning og simulering sammen med Teknologisk Institut i Høje Taastrup. Kom og vær med – det er gratis og du får masser af input til optimering af din produktion.

REEFT bidrager med en snak om visualisering af jeres produktion. Ja, du kan opsamle mange data fra maskinparken, både fra gamle maskiner og nye robotter – det har du helt sikkert hørt om og kommer til at høre meget mere om på seminaret.
Men hvad skal du bruge de mange data til, og hvordan bruger du dem helt konkret til at reducere spildtid, øge hastigheden og lave forebyggende vedligehold med?

Det kommer vi med vores konkrete bud på den 23. januar. Med visualisering af data fra produktionen gennem REEFTvisual kan du blive klogere på

  • Driftsdata
  • Årsagen til nedetid
  • Validering af masterdata af produktionstid pr. emne
  • Visualisering af setup-tider
  • Beregning af gennemløbstider
  • Beregning af ægte OEE – hvor I måler på tilgængelighed og på kvalitet og hastighed.

Visuel præsentation af produktionsdata

En visuel præsentation af jeres produktionsdata gør det nemt at overvåge produktionen. REEFTvisual er et fælles analyseværktøj, hvor alle kan følge med i, hvad der sker i produktionen – uanset hvor den eller de er – og kan træffe beslutninger ud fra valide data. Jeres produktionsdata bliver opsamlet og analyseret – og præsenteret i overskuelige tabeller og diagrammer på storskærm, pc, tablet eller smartphone.,

Tilmeld dig seminaret her:

23. januar 2019 kl. 9:30 – 16:00 hos Teknologisk Institut, Gregersensvej, 2630 Taastrup
Sidste frist for tilmelding: 16. januar 2019

Nyhed