Online serviceløsning med integration til alle ERP-systemer

Online serviceløsning med integration til alle ERP-systemer

Vores online serviceløsning REEFTmobile integrerer med alle typer ERP-systemer. Det giver dig en lang række fordele.

Bland andet får I færre arbejdsgange, mindsker dobbeltarbejde og risikoen for menneskelige fejl – og I opnår effektiviseringer og besparelser både på kontoret og i marken.

Al funktionalitet fra ERP-systemet er med på telefonen

Med vores app til tidsregistrering og dokumentation får montører og håndværkere udvalgt funktionalitet fra dit økonomisystem med på telefonen. De kan tilgå økonomisystemet ude i marken gennem app’en og har alle de relevante oplysninger om kunden og økonomien med sig, som I har besluttet, de har adgang til.

Online tidsregistrering giver automatisk fakturering og lønstyring

Det er så meget nemmere for dine montører at registrere deres opgaver og deres tid i en app end i selve ERP-systemet. Måske har de heller ikke været vant til det, men har i stedet afleveret deres arbejdssedler til en administrativ medarbejder, der så har ført dem ind i ERP-systemet? En lidt omstændelig proces, der åbner for misforståelser og fejltastninger. Det undgår du, når montørerne selv taster deres oplysninger ind i smartphonen, straks de er færdige med opgaven, og den er frisk erindring.

Appen er fuldt integrereret med økonomisystemet og overfører oplysningerne med det samme. Administrationen sparer en arbejdsgang – og tidsregistreringen ryger direkte til fakturering og ind i lønsystemet. Nemmere bliver det ikke!

Vi udvikler integration til alle ERP-løsninger

REEFTmobile er en standardløsning, men ikke mere standard end at vi selvfølgelig tilpasser den til dine behov. Vi samarbejder med flere ERP-leverandører, og REEFTmobile kan integreres til alle gængse økonomisystemer. Måske kører du med en ældre ERP-løsning – så bygger vi en integration til det.

Blog