Sandøvej 8, 8700 Horsens
+45 7021 1210

Trestjernet verdensnyhed på HI 2017

REEFTvisual – online overvågning og intelligent styring af produktionsanlæg

Erfaringsmæssigt kan produktiviteten i produktionsvirksomheder forbedres med op til tocifrede vækstrater med REEFTvisual – i et konkret tilfælde syv procent på tre måneder. Det giver ekceptionelt korte tilbagebetalingstider og gør REEFTvisual til et værdifuldt værktøj i enhver Lean-proces eller i ethvert effektiviseringsprojekt. REEFTvisual er et webbaseret værktøj til online overvågning og intelligent styring af virksomhedens produktionsanlæg, uanset om I kører serie-, ordre-, proces- eller projektbaseret produktion. REEFTvisual modtager live data fra robotter, maskiner og medarbejdere og holder styr på alle oplysninger i realtid.

Du har kun behov for en browser

Al kommunikation med systemet foregår via en browser, så I slipper for bøvlet og omkostningerne ved at installere, opdatere og administrere software på brugernes pc’er. Så længe du har internetadgang, har du også adgang til REEFTvisual. Fra en hvilken som helst pc, tablet eller mobiltelefon har du 24 timer i døgnet overblik over, hvordan virksomhedens produktion kører: hver enkelt maskine, hver enkelt linje, hvert enkelt anlæg. Verden over.

Hurtig respons på fejl og stop i produktionen

Opstår der problemer i produktionen, giver REEFTvisual dig straks besked. Du kan med det samme gribe ind og sætte gang i fejlrettelser og korrigerende handlinger. Visse typer fejl og hændelser kan du vælge at lade REEFTvisual håndtere automatisk, ud fra fastlagte retningslinjer.

Optimering af produktionen

REEFTvisual opsamler, analyserer og præsenterer produktionsdata i overskuelige tabeller og diagrammer. Du får viden og indsigt til at forudsige og foregribe potentielle driftsproblemer, før de opstår. Og du får viden og indsigt til at optimere produktionen på kritiske parametre, fx producerede mængder, råvareforbrug, kvalitetsafvigelser eller sporbarhed af materialer.

Virksomhedens fælles værktøj

Gevinsterne fra REEFTvisual høster I ikke kun i produktionsafdelingen, de breder sig som ringe i vandet til resten af virksomheden. Med REEFTvisual som fælles værktøj kan alle følge med i, hvad der sker i produktionen, og træffe beslutninger baseret på viden fremfor fornemmelser. REEFTvisual kan anvendes som et selvstændigt system, eller det kan integreres med virksomhedens ERP-system.

Omsætning, bundlinje, konkurrenceevne

Siden 2009 har internationale virksomheder med base i Danmark og Sverige ved hjælp af REEFTvisual øget produktiviteten og optimeret driften ved at udnytte maskiner og anlæg mere effektivt og nedsætte antallet og varigheden af driftstop og andre, tekniske problemer. Resultatet er øget omsætning, bedre bundlinje og øget konkurrenceevne.