Sandøvej 8, 8700 Horsens
+45 7021 1210

Digital ordrestyring

Online ordrestyring – app på mobilen

Få en nemmere og mere effektiv arbejdsdag! Med en app til online ordrestyring på mobilen får I styr på timesagsstyring og fakturering, Ordrestyrings-app’en gør jeres kvalitetssikring, materialeregistrering og ordrehåndtering bedre, og I kan styre jeres ordrer og opgaver både fra kontoret og ude i marken hos serviceledere, montører og andre mobile medarbejdere. I leverer en bedre service til jeres kunder, når alle oplysninger om opgaverne ligger samlet digitalt og kan trækkes ud som servicerapporter eller dokumentation.

Digitaliser jeres processer og bliv mere effektive

Som servicevirksomhed er der penge at spare på at optimere processerne i virksomheden, fx gennem bedre tidsregistrering og materialeregistrering. Med en digital serviceløsning fjerner I papirer og post-it lapper fra både kontoret, og de mobile medarbejdere og kan veksle spildtid til arbejdstid. Den digitale serviceløsning – Field Service Management systemet – letter arbejdet for administrationen, montører og servicemedarbejdere, fordi alle data registreres elektronisk og overføres til økonomisystemet.

”Med REEFTmobile kan vi sende opgaver ud til vores serviceledere og montører, som nemt kan holde styr på opgaverne. Samtidig kan de udfylde deres skemaer elektronisk, så de er i systemet med det samme, hvilket blandt andet betyder, at vores økonomiafdeling kan se, hvornår en given opgave er færdig og derfor hurtigere kan sende faktura ud.”

Morten Christensen, IT-ansvarlig hos Intego

 

Vil du vide mere om service management og flådestyring?

REEFTmobile er en brancheløsning for servicevirksomheder med mobile medarbejdere:

  • Anlægs- og maskinservice
  • Køl
  • VVS
  • El
  • Håndværkere og entreprenører

Overblik og gennemsigtighed i den papirløse servicevirksomhed

Drømmer I om at slippe for krøllede arbejdssedler med ulæselig håndskrift og for at rykke for arbejdssedler og timeregistrering? Og om at få styr på materialer, både i servicebilerne og på lageret?

Med digital ordrestyring er det nemt at registrere tid, materialeforbrug og rapportere opgaverne på App’en – det giver en bedre disciplin omkring arbejdssedler og tidsregistrering. Også materialeforbrug meldes automatisk tilbage i systemet, så I til enhver tid har overblik over materialeforbruget på opgaverne, og jeres lagerbeholdninger holdes automatisk opdaterede. Det hele integreres med ERP-systemet, så I undgår dobbeltindtastninger.

Det bliver nemmere for jer at prioritere arbejdsopgaverne og genplanlægge dagens program i tilfælde af sygdom eller aflysninger. Medarbejderne melder selv tilbage på mobilen, når opgaverne er fuldført, og I har med det samme dokumentation og faktureringsgrundlag og kan fakturere hurtigere – det er godt for likviditeten.

REEFTmobile består af fire elementer

  • REEFTwebplanner: en planlægningsdel til kontor/administration
  • REEFTtouch App’en: en App til medarbejderne i marken
  • Anlægsdatabase: Dokumenterer hvert enkelt serviceeftersyn (tilkøb) og holder styr på historikken
  • Kundeportal: Giver kunderne adgang til at se de gennemførte ordrer og fx historikken på de anlæg, I servicerer for dem.

Det hele integreres selvfølgelig med jeres ERP-system.

Finn-Kolling
Finn Kolling
Salgsdirektør
+45 28 56 17 04

Vi sælger vores løsninger gennem samarbejdspartnere