Online ordrestyring

Online ordrestyring app

Med en app til online ordrestyring på mobilen får I som servicevirksomhed og håndværkere styr på timesedler, sagsstyring og fakturering. Ordrestyrings app’en gør, at I har overblik over ordrer og opgaver både fra kontoret og ude i marken hos serviceledere, montører og andre mobile medarbejdere.

De kørende medarbejdere har alle de oplysninger, de skal bruge til at løse opgaverne i marken, med sig på mobilen og indrapporterer, så snart de har afsluttet en opgave.

Ved at samle alle oplysninger om jeres opgaver online i vores app til ordrestyring REEFTmobile, får I bedre kontrol over timeregistrering, kørsel, lagerstyring og materialeforbrug. I kan sammenkøre alle data, automatisere faktureringen og trække oplysninger ud til kunderne som servicerapporter og dokumentation.

Bliv mere effektive og spar penge med en online serviceløsning

Som servicevirksomhed eller håndværker er der penge at spare på at optimere og automatisere processerne i virksomheden. Med online ordrestyring fjerner I papirer og post-it lapper fra både kontoret og de mobile medarbejdere og mindsker risikoen for fejl og dobbeltarbejde: I veksler spildtid til arbejdstid.
Den digitale serviceløsning eller Field Service Management systemet letter arbejdet for administrationen, montører og servicemedarbejdere, fordi alle data registreres elektronisk og overføres til økonomisystemet.

”Med REEFTmobile kan vi sende opgaver ud til vores serviceledere og montører, som nemt kan holde styr på opgaverne. Samtidig kan de udfylde deres skemaer elektronisk, så de er i systemet med det samme, hvilket blandt andet betyder, at vores økonomiafdeling kan se, hvornår en given opgave er færdig og derfor hurtigere kan sende faktura ud.”

Morten Christensen, IT-ansvarlig hos Intego

 

10 tips til succes med at implementere online ordrestyring – fra nussede papirlapper til strømlinede digitale processer: Sådan opnår du besparelser og effektiviseringer.

REEFTmobile er en brancheløsning for servicevirksomheder med mobile medarbejdere:

  • Anlægs- og maskinservice
  • Køl
  • VVS
  • El
  • Håndværkere og entreprenører

REEFTmobile består af fire elementer

  • REEFTwebplanner: en planlægningsdel til kontor/administration
  • REEFTtouch App’en: en App til medarbejderne i marken
  • Anlægsdatabase: Dokumenterer hvert enkelt serviceeftersyn (tilkøb) og holder styr på historikken
  • Kundeportal: Giver kunderne adgang til at se de gennemførte ordrer og fx historikken på de anlæg, I servicerer for dem.

Det hele integreres selvfølgelig med jeres ERP-system.

Thomas-Andersen---1024x576
Thomas Andersen
Adm. Direktør & Partner

Vi sælger vores løsninger gennem samarbejdspartnere