Flådestyring af service- og håndværkerbiler

Flådestyring af servicebiler og håndværkerbiler

Ved at digitalisere flådestyring af jeres biler får I et visuelt overblik over servicebiler, medarbejdere, materialeforbrug og opgavestatus.  Med Field service management bliver det nemt at planlægge dagen, og I undgår forgæves kørsel og dobbeltbookinger. Online flådestyring af biler og medarbejdere gør det også nemmere at prioritere arbejdsopgaverne og genplanlægge dagens program i tilfælde af sygdom eller aflysninger.

GPS – Track and trace – få styr på alle bilernes placering

Ved hjælp af GPS i REEFTmobile kan kontoret altid se, hvor montørerne befinder sig og status på deres opgaver. Det gør, at I kan tildele ekstraopgaver eller hasteopgaver til den montør, der har bedst tid eller er tættest på lokationen, så arbejdet fordeles så effektivt som muligt.

Hvis en opgave kræver særlige kompetencer eller certifikater, kan kontoret kun vælge de medarbejdere, der er kvalificeret til opgaven. Det nedsætter risikoen for forgæves kørsler.

Også montøren kan bruge koblingen til GPS’en til at registrere køretid med og dokumentere sin dag. Han taster kundens adresse i sin app, Google Maps og finder så vej derud.

Det er altså både kontoret og den enkelte montør/servicemedarbejder, der får en nemmere arbejdsdag med flådestyring af biler – det man også kalder Field Service Management.

”Vi har optimeret en masse processer med 40 procent ved at gå fra papirer til REEFTmobile, så vi skulle bruge to ekstra mand, hvis ikke vi havde gjort det. Samtidig undgår vi misforståelser ved servicebesøg, fordi både tidsforbrug og noter til det enkelte besøg samt eventuelle bestillinger af reservedele er registreret. Så vi er på alle måder glade for, at vi i sin tid fik indført REEFTmobile.”

Gitte Laursen, administrationschef, ProTruck

 

Flådestyring – overvågning eller overblik? Hvad siger medarbejderne?

REEFTmobile består af fire elementer

  • REEFTwebplanner: en planlægningsdel til kontor/administration
  • REEFTtouch App’en: en App til medarbejderne i marken
  • Anlægsdatabase: Dokumenterer hvert enkelt serviceeftersyn (tilkøb) og holder styr på historikken
  • Kundeportal: Giver kunderne adgang til at se de gennemførte ordrer og fx historikken på de anlæg, I servicerer for dem.

Det hele integreres selvfølgelig med jeres ERP-system.

Thomas-Andersen---1024x576
Thomas Andersen
Adm. Direktør & Partner

Vi sælger vores løsninger gennem samarbejdspartnere