REEFTvisual Flex

REEFTvisual Flex

REEFTvisual Flex er den nemme vej til højere produktivitet. Og hos REEFT tør vi godt hævde, at du kan få mere ud af dit produktionsapparat. Enten ved at øge produktionen med samme set up eller ved at reducere dine produktionsomkostninger og stadig levere samme mængde.

Med REEFTvisual Flex kan I overvåge jeres produktionsanlæg og indsamle produktionsdata på maskinernes egenskaber og effektivitet. Så bliver det meget nemmere at træffe de rigtige beslutninger. Det bliver hurtig en god forretning.

Helt præcist hvor hurtigt, kan du få en fornemmelse af i skemaet nedenfor. Her indtaster du antal af maskiner i din produktion, antal medarbejdere, deres gennemsnitlige timeløn og den forventede effektivitetsgevinst. Så giver vi dig et overblik over din investering, din årlige gevinst og en beregnet tilbagebetalingstid.

Vil du prøve REEFTvisual Flex gratis?

Kunne du tænke dig at prøve REEFTvisual Flex gratis i en periode? Lige nu er der muligheden for at prøve produktet, som overvåger jeres produktionsanlæg og indsamler produktionsdata på maskinernes egenskaber og effektivitet. Så er du kommet et stort skridt tættere på at få mere ud af dit produktionsapparat.

Send os dit navn og dine kontaktinformationer – så kontakter vi dig.