Protruck har optimeret med 40 %

ProTruck: Vi har optimeret med 40 %

Meget er blevet optimeret hos ProTruck, siden firmaet erstattede papirer med REEFTmobile. Montørerne har fået det nemmere, og fakturaerne bliver hurtigere sendt ud.

– Vi skulle bruge to mand mere, hvis vi fortsat brugte papirer.

Så klart udtrykker Gitte Laursen, administrationschef hos ProTruck, effekten af at bruge REEFTmobile.

ProTruck er en ung, moderne virksomhed, der leverer løsninger til intern transport i form af gaffeltruck og andre løsninger. Siden virksomheden blev etableret for fire år siden, er den vokset til 50 medarbejdere, og ProTrucks serviceafdeling bruger REEFTmobile, når de servicerer kunderne.

Mens de 20 servicemedarbejdere i marken tidligere udfyldte papirer hos kunden og kun afleverede papirer i ProTrucks økonomiafdeling en gang om ugen, så ligger servicesedlerne nu i systemet lige så snart, de er udfyldt hos kunden.

Alle vores serviceledere og montører har en iPad med i bilen, og i samme øjeblik, de taster tingene ind i REEFTmobile, ligger det elektronisk, så alle andre kan se dem. Det betyder, at servicemedarbejderne slipper for at holde styr på papirerne og komme forbi virksomhede med dem hver uge, og det betyder, at økonomiafdelingen med det samme kan se, hvad der skal faktureres, så fakturaer hurtigere bliver sendt ud, siger Gitte Laursen og tilføjer:

– Samlet set har vi fået optimeret en masse processer med 40 procent ved at gå fra papirer til REEFTmobile, så vi skulle bruge to ekstra mand, hvis ikke vi havde gjort det.

REEFTmobile hjælper også kunderne

ProTrucks serviceafdeling hjælper både kunderne med servicetjek og lovpligtige kontrol af maskiner. Derfor har REEFTmobile også gavnet kunderne, som nu får deres lovpligtige eftersyn hurtigere igennem systemet.

– Samtidig undgår vi misforståelser ved servicebesøg, fordi både tidsforbrug og noter til det enkelte besøg samt eventuelle bestillinger af reservedele er registreret. Så vi er på alle måder glade for, at vi i sin tid fik indført REEFTmobile, siger Gitte Laursen.

ProTruck bruger REEFTmobiles standardprodukt – af ovenstående grunde, men også fordi, det har en meget enkel brugerflade, som virksomhedens montører er meget glade for.

Lignende referencer

Thomsen og Fals vækster med REEFTmobile
Thomsen og Fals vækster med REEFTmobile

Siden starten med REEFTmobile har installationsvirksomheden Thomsen og Fals i løbet af tre år vækstet på alle installationsfag, og montørstaben er vokset til godt og vel det dobbelte.

REEFTmobile skaber overblik hos HTH-køkkener
REEFTmobile skaber overblik hos HTH-køkkener

For at skabe et bedre overblik over arbejdet i afdelingen har HTH taget ressourcestyringsværktøjet REEFTmobile i brug.

Hustømrerne når ambitiøs målstning med REEFTmobile
Hustømrerne når ambitiøs målstning med REEFTmobile

For at nå målsætningen om at udbygge positionen i byggebranchen har HUSTØMRERNE investeret i REEFTmobile.

REEFTmobile gør faktureringen nemmere hos Anderup EL A/S
REEFTmobile gør faktureringen nemmere hos Anderup EL A/S

REEFTmobile anvendes her sammen med branchesystemet CentriC5 fra Bygteq IT. Arbejdssedlerne sendes automatisk fra CentriC5 til montøren.

ML System bruger REEFTmobile til ressourcestyring
ML System bruger REEFTmobile til ressourcestyring

ML System A/S i Ry, anvender REEFTmobile til ressource- og hændelsesstyring på opgaverne i Serviceafdelingen.

Protruck har optimeret med 40 %
Protruck har optimeret med 40 %

Siden ProTruck erstattede papirer med REEFTmobile, har montørerne fået det nemmere, og fakturaerne bliver hurtigere sendt ud.

Intego digitaliserer med REEFTmobile
Intego digitaliserer med REEFTmobile

Med REEFTmobile har den landsdækkende virksomhed Intego taget endnu et skridt mod digitaliserede og forbedrede processer.