Brug dataopsamling til at imødekomme rapporteringskrav

Er din virksomhed også påvirket af de stigende rapporteringskrav fra samfund og kunder? Kæmper du med at gøre de nødvendige energi- og forbrugsdata tilgængelige?

Med REEFTvisuals nyeste tiltag kan vi imødekomme dine udfordringer. Vi kan hjælpe dig med at gøre det nemmere og mere overskueligt at få overblik over dine energi-og forbrugsdata. Ved hjælp af sensorer og måleenheder, der monteres på maskinen, en Skylark Pro IoT boks og Cloudbaseret software kan du indsamle og gemme energi- og forbrugsdata som f.eks. strøm, gas, trykluft og vand. Du slipper for at aflæse dataene ude på maskinen, da de er tilgængelige på din egen computer eller tablet.

De indsamlede data bliver gemt i en database og kan ved hjælp af REEFTvisual hurtigt visualiseres i lister og diagrammer. Ønsker du at bruge de indsamlede data og diagrammer til brug i rapporter som f.eks. klimaaftryksrapporteringen eller i andre programmer, kan de konverteres til PDF, Excel eller CSV-format ved et enkelt klik.

Dine data kan ligeledes bruges, hvis du står over for kunder, der ønsker at købe CO2-venlige produkter. Her kan du dokumentere grøn produktion ved hjælp af opsamling af data om strøm, vand, gas og trykluft under produktionen af de pågældende produkter.

Sidst, men ikke mindst, kan indsamlede data fra løbende kvalitetsmålinger og kontroller gennem produktionen resultere i en kvalitetsrapport, der kan vedlægges ordren.

Hør salgschef, Camilla Blicher Skov Andersen, fortælle dig mere data og rapportering i videoen.