Field Service
Management

Moderne og digital Field Service Management

REEFTmobile henvender sig til servicevirksomheder med mobile medarbejdere og i særlig grad til dem, der gerne vil kunne optimere og effektivisere deres flådestyring og holde styr på information og servicehistorik på alle kundernes enheder eller faste installationer.

Vi har skabt REEFTmobile, fordi vi gerne vil hjælpe virksomheder og deres medarbejdere med at digitalisere deres serviceforretning og samtidig sikre, at de ressourcer, der er til rådighed i virksomhederne, bliver udnyttet bedst muligt.

På siden her kan du få et indblik i, hvad REEFTmobile løsningen består af. Vi har bygget siden op i moduler, som hver især beskriver et område af systemet. Starter du ovenfra, får du en komplet gennemgang, og du har mulighed for at se en række videoer, som viser dig systemet i brug.

God fornøjelse!

For mange virksomheder er investeringen i et moderne Field Service Management system en stor beslutning. Men det er med sikkerhed også en beslutning, der kommer til at påvirke virksomhedens økonomi positivt.

Investeringen i et REEFTmobile system er typisk tjent hjem på 1 – 1,5 år, og herefter bidrager systemet med at sikre effektiv drift og indtjening hver dag i mange år fremover.

Med REEFTmobile optimeres og digitaliseres en lang række praktiske og administrative processer, heriblandt virksomheders flådestyring. Det betyder, at medarbejderne sparer værdifuld tid og kan være mere effektive, at flere timer og materialer bliver faktureret hurtigt og korrekt, og at risikoen for fejl og mangler minimeres.

Det har en direkte indvirkning på økonomien og er med til at sikre den størst mulige indtjening på virksomhedens aktiviteter.

Søren M. Winterberg

Søren M. Winterberg

Product Manager Mobile

Er du interesseret i at høre mere om REEFTmobile og mulighederne for din virksomhed?
Så kontakt vores product manager Søren Winterberg på sw@reeft.dk eller tlf. 25 79 04 09.

This post is also available in: English

© Copyright - Reeft