REEFTvisual Flex

En enkel løsning til jer, der ønsker at komme i gang med produktionsmonitorering på en nem og hurtig måde.

REEFTvisual Flex er vores standardløsning til virksomheder, der ønsker at monitorere produktionsanlægget og indsamle produktionsdata på maskinernes egenskaber og effektivitet gennem automatisk start/stoptidsregistrering og analyse af produktionsdata.

Det er utrolig enkelt at integrere Flex i produktionen. En signalboks kobles til jeres maskine, og derfra bliver de registrerede tider og stopårsager vist i lagkagediagram, søjlediagram eller eksporteres til Excel, PDF eller ClipBoard. I får et detaljeret overblik over, hvilken type stop, produktionsapparatet har haft den pågældende dag, ligesom det er muligt selv at angive stopårsager. Flex er derfor en god løsning til jer, der ønsker at komme i gang med en digitaliseringsløsning på en nem og hurtig måde.

Vil du prøve REEFTvisual Flex gratis?

Kunne du tænke dig at prøve REEFTvisual Flex gratis i en periode? Lige nu er der mulighed for at prøve produktet, som monitorerer jeres produktionsanlæg og indsamler produktionsdata på maskinernes egenskaber og effektivitet. Så er du kommet et stort skridt tættere på at få mere ud af dit produktionsapparat.

Send os dit navn og dine kontaktinformationer – så kontakter vi dig.

Camilla Blicher Skov Andersen

Camilla Blicher Skov Andersen

Salgschef REEFTvisual

Er du interesseret i at høre mere om REEFTvisual Flex og mulighederne for din virksomhed?

Så kontakt vores salgschef på REEFTvisual, Camilla Blicher Skov Andersen, på cba@reeft.dk eller tlf. 24 64 71 61.

This post is also available in: English

© Copyright - Reeft