IBM i (AS/400, iSeries) programmering

Integrer jeres IBM i System med moderne, brugervenlige løsninger

Har I brug for at modernisere jeres grønne data i IBM i System og kombinere dem med data fra andre systemer?

Vi kan vise jeres ERP data fra System i i en browser og kombinere dem med billeder, film mm. Vel at mærke uden køb af dyre værktøjer. Vores RPG-programmører har tilsammen 60 års erfaring med IBM i System og kan web-enable jeres data med de teknologier, der allerede findes i System i.

Integrer jeres IBM i System i med moderne, brugervenlige løsninger

Få bedre adgang til jeres data fra IBM i System på smartphone, tablet og pc. Ved at benytte vores System i-konsulenter og System i-programmører undgår I at investere i nye, store it-systemer. I stedet udvikler vores System i-programmører på jeres nuværende AS/400 platform, så I får nem adgang til jeres data og kan kombinere med andre systemer. I beholder jeres stabile IBM i System løsning og får den integreret med moderne, brugervenlige systemer.

IBM i (AS/400, iSeries) programmering

Integration af data til mobile løsninger

Når vi gør jeres data tilgængelige på mobile enheder, kan I øge medarbejdernes mobilitet og få en større fleksibilitet. Vores System i-specialister har mange års erfaring med at integrere data fra System i til webbaserede løsninger på smartphones, tablets, PC og skærme.

RPG-konsulenter

er et bindeled mellem IBM i, LEAN og produktionsflowet

Vores RPG-konsulenter analyserer jeres IBM i-løsning, jeres produktionsflow og ønskerne om LEAN. Præmissen for arbejdet er, at vi finder det niveau, der passer til jeres behov her og nu og skaber et fundament, som vi kan bygge videre på hen ad vejen.

Vi er dygtige håndværkere og forstår samtidig, hvordan forretningen og ERP-systemets processer og flows fungerer. Og vi kender arbejdsgange og forretningsprocesser i en produktionsvirksomhed. Derfor kan vi bidrage med meget mere end it-viden og udvikle den løsning, I har brug for.

Videreudvikling af System i-løsninger

Vores RPG-udviklere og konsulenter videreudvikler systemer til produktionsstyring, ordrestyring, lagerstyring og fakturering baseret på System i. Det gælder også de mindre, selvstændige systemer, I har. Alle RPG-udviklere har beskæftiget sig indgående med de forskellige webudviklingsværktøjer, der arbejder sammen med System i.

RPG-programmørerne udvikler rand-systemer og add-ons til jeres eksisterende System i baserede ERP system og viser data ud fra det, eller vi programmerer direkte i ERP-systemet. Vi udfører analyse, design, udvikling og ændring af System i-programmer, primært skrevet i RPG.

REEFTsystem-i er topprofessionelle RPG-konsulenter. Vi har brugt dem til at gøre vores data tilgængelig på tablets og storskærme.

Vi er specialister i

RPG, RPG-free og RPG-ILE

Vores RPG- udviklere kender opbygningen af en IBM i-databaseopbygning og IBM i-styresystemet som deres egen bukselomme, og vi er skarpe på at håndtere data fx fra IFS’en, MQ-Series, HTTP eller hvor de kommer fra.

Jan </br>Jørgensen

Jan
Jørgensen

Udviklingschef og partner

Er du interesseret i at høre mere om IBM-Programmering eller har du spørgsmål?
Så kontakt vores udviklingschef Jan Jørgensen på jkj@reeft.dk eller tlf. +45 24 47 73 93.

This post is also available in: English

© Copyright - Reeft