Kom i gang med at opsamle data: Fire nemme trin

Kom i gang med automatisk dataopsamling i jeres produktion med fire nemme trin. 

At implementere dataopsamling i produktionen kan virke som en uoverskuelig og tidskrævende opgave, men det behøver det slet ikke at være. Faktisk er det en enkel proces på få trin, der gør en enorm forskel for effektiviteten i jeres virksomhed og frigiver mere tid i arbejdsdagen. Lad os tage et kig på, hvordan I nemt kan komme i gang. 

Step 1: Beslutning og behovsafklaring 

Første skridt handler om, at I beslutter jer for at begynde jeres digitale rejse. Når beslutningen er taget, mødes vi og går i dybden med jeres specifikke behov og udfordringer. Sammen finder vi frem til, hvordan vores løsninger bedst kan imødekomme jeres behov og hjælpe jer med at nå jeres mål. Less is more, når det kommer til automatisk dataopsamling, så derfor starter vi ud i det små og udvider gradvist jeres løsning med flere funktioner, når behovet opstår.

Næste skridt handler om at installere en signalboks, der kan kommunikere med vores system. I tilkalder en elektriker, der kan montere og tilslutte maskinsignalerne til den tilsendte boks. Installationen er en forholdsvis simpel proces, der hurtigt vil bringe jer et skridt tættere på at opnå fordelene ved dataopsamling. 

Med systemet installeret er I nu klar til at begynde at indsamle data fra jeres produktion. Ved at tilgå vores cloudbaserede software på en PC eller tablet kan I nemt overvåge produktionsprocesserne og rapportere eventuelle stopårsager.

 

Når I har tid og lyst til at se, hvordan produktionen kører, kan I nemt se de indsamlede og historiske data i vores analyseværktøj. Her vil I få værdifulde indsigter i data, der gør det nemt at identificere mønstre, flaskehalse og træffe beslutninger om optimering af produktionen.

Med vores løsning er mulighederne for dataindsamling utroligt mange. I kan indsamle data om oppe- og nedetider, strømforbrug, trykluft, lyd, gasforbrug, vandforbrug, stopårsager, OEE, hastigheder og temperaturer – alt afhængigt af, hvad der skaber mest værdi for jeres specifikke produktion. 

Ved at følge disse fire trin kan I nemt komme i gang med at indsamle og analysere data, der vil give jer værdifulde indsigter og mulighed for at træffe beslutninger på et oplyst grundlag fremfor mavefornemmelser. Så hvorfor egentlig vente, når I kan gå i gang i dag?