Fortrolighedspolitik

Reeft A/S’ privatlivspolitik skitserer, hvordan Reeft A/S anvender de persondata, du efterlader, når du bruger REEFTmobile appen. Generelt skal du være opmærksom på, at du som internetbruger efterlader elektroniske spor, og at det gør andre i stand til at spore din trafik på internettet.

Indsamling fra brug af REEFTmobile Touch-appen.
Reeft A/S har ingen adgang til brugerdata, medmindre det er givet af dataejeren.

Indsamling fra besøg på Reeft A/S’ hjemmeside.
Reeft A/S har løbende adgang til statistisk data om besøgende på sin hjemmeside. Det er ikke muligt at identificere individuelle personer ud fra disse data. Når du besøger Reeft A/S’ hjemmeside, indsamles følgende oplysninger om dig:

  1. Hvilke sider du ser og hvornår – dine “elektroniske spor”,
  2. den browser du bruger,
  3. din IP-adresse etc.
  4. dit brugernavn, hvis du har et.

Når du surfer på internettet, efterlader du et “elektronisk spor”, der afslører hvor du har været. Dette spor er genereret af din browser, der sender information til en server, f.eks. “Jeg vil gerne se siden svarende til adressen www.reeft.com.’’ De fleste browsere giver information om deres varemærke og versionsnummer, f.eks. Microsoft Internet Explorer version 9.0. Serveren kan derefter returnere den side, du har anmodet om, som den vises korrekt i din browser. Afhængigt af operativsystemet og browseren du bruger, sender browseren ofte også dit brugernavn til

serveren – det brugernavn, du bruger, når du logger på din maskine.

Formålet med indsamlingen
Reeft A/S kan bruge ovennævnte data til at se, hvilken vej du går for at finde information på www.reeft.com. Reeft A/S kan se, om du starter på forsiden og går videre til de underliggende sider eller om du for eksempel kommer ind midt på ​​hjemmesiden fra en søgemaskine. Disse oplysninger bruges kun i forbindelse med udførelsen af indgreb og udarbejdelse af statistik, der kan bruges til at forbedre strukturen på Reeft A/S’ hjemmeside.

Indsamling i forbindelse med abonnement
Ved tilmelding til Reeft A/S’ nyhedsbrev registreres den e-mailadresse, du oplyser. Disse oplysninger bruges til at sende dig Reeft A/S’ nyhedsbrev automatisk. Disse oplysninger registreres hos Reefts databehandler (webhotel).

Nogle af Reeft A/S’ medarbejdere har adgang til en liste over abonnenter. Ved brug af disse oplysninger, holder Reeft sig opdateret om omfanget og naturen af abonnenterne. Oplysninger om individuelle abonnementer overføres ikke og disse oplysninger slettes øjeblikkeligt, hvis du opsiger dit abonnement.

Indsamling i forbindelse med en henvendelse vedrørende en konkret sag
Ved henvendelse til Reeft A/S vedrørende en konkret sag eller hvis din henvendelse resulterer i oprettelse af en sag, vil din henvendelse blive opbevaret elektronisk. Sagens dokumenter vil være omfattet af reglerne i forvaltningsloven og aktindsigtsloven i lighed med alle Reefts øvrige korrespondancer.

This post is also available in: English

© Copyright - Reeft