Moody Direct Ltd.

– Manuelt arbejde er fortid

Før blev timesedler indsendt manuelt, rapporter blev skrevet i hånden og processen med at generere tilbud baseret på rapporter fra ingeniører var for tidskrævende. Det er blot nogle af de administrative udfordringer, der tog værdifuld tid fra arbejdsdagen hos Moody Direct Ltd.

Nu er størstedelen af det manuelle arbejde fjernet. Siden Moody Direct Ltd. startede med REEFTmobile er vigtige aspekter i den administrative proces blevet effektiviseret. Dermed er der blevet mere tid til at styrke engagementet med kunderne og yde en endnu bedre og hurtigere service.

– En gevinst ved REEFTmobile er også, at vi tidligt i processen får viden om eventuelle fejl, der giver os mulighed for at gribe ind hos vores kunder og handle med det samme,” fortæller Lara Duncan, Service Office Supervisor hos Moody Direct Ltd.

Moody Direct Ltd.er beliggende i Retford og er en førende service- og reservedelsleverandør til væskeforarbejdningsindustrien i Storbritannien. Virksomhedens kunder er inden for mejeri-, mad-, drikkevare-, bryggeri-, is-, kemikalie-, husholdnings- og farmaindustrien.

Forfriskende og lærerig oplevelse

Mens Moody Direct Ltds serviceteknikere i marken før arbejdede med pen og papir, kan de nu registrere alt nødvendig dokumentation online. Det har ikke været en stor omvæltning for dem at overgå til REEFTmobile. Tværtimod har de kunne integrere det nye system i deres daglige arbejde, hvor den mobile ordrestyring, sagsstyring og tidsregistrering har gjort arbejdsdagen mere effektiv.

– Selvom Covid19 har været skyd i, at det har taget tid at implementere et nyt system og se resultaterne har vores samlede erfaring med at implementere et nyt system været en forfriskende og en lærerig oplevelse. Jeg vil bestemt anbefale REEFTmobile til andre, der ønsker at effektivere deres servicevirksomhed, siger Lara Duncan og tilføjer:

– Under hele processen har REEFTs team mødt os i vores spørgsmål og konkrete behov, og de har taget sig tid til at forstå vores forretningsmodel og levere det, som vi efterspurgte for at kunne forbedre vores processer.

This post is also available in: English

© Copyright - Reeft