Digitalisering af produktionen hos Stenhøj

– helt lavpraktisk og step-by-step

Før var excel-ark og løse papirer en del af hverdagen i Stenhøjs produktion. Nu er alle data samlet via softwaresystemet REEFTvisual. På produktionsmaskinerne sidder der en boks, der opsamler data om nedetider og fejl, så Stenhøj får et visuelt overblik over maskinerne i produktionen, der giver mulighed for at styre ressourcerne bedst muligt.

Stenhøj er en produktionsvirksomhed beliggende i Barrit, der producerer udstyr til autobranchen og moderne værksteder, og med hjælp fra REEFT har de fuldstændig styr på deres produktion.

”Vi startede op med REEFTvisual, fordi vi stod i en situation, hvor alt foregik analogt med excel-ark og løse papirer rundt i produktionen. Det var tidskrævende proces, der skabte et behov for at digitalisere processen, så vi kunne spare tid og ressourcer,” fortæller Jesper Buhl Mathiesen, der er produktionschef hos Stenhøj.

I dag er det lykkedes at skifte de løse papirer ud med digitale løsninger. I samarbejde med REEFT har Stenhøj fået tilpasset softwareløsningerne, så de passer specifikt til de behov, der findes i produktionen. Forenkling og digitalisering af processer i produktionen har frigjort ressourcer til, at Stenhøj kan bruge tid og kræfter på udviklingsprojekter andre steder i produktionen.

I sidste ende sparer vi kroner og ører, og det betyder, at vi kan bruge de ressourcer på at optimere og udvikle andre områder i produktionen

This post is also available in: English

© Copyright - Reeft